ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΩΝ

Ο Παιδοδοντίατρος, έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές του στην Οδοντιατρική Πανεπιστημιακή Σχολή, έχει εξειδικευτεί με τουλάχιστον τριετή εκπαίδευση, στην θεραπεία παιδιών και εφήβων. Ασχολείται αποκλειστικά με την περίθαλψη των παιδιών από την προσχολική ηλικία μέχρι και την ενηλικίωση, καθώς και με τους ειδικούς ασθενείς. Βασικός στόχος του παιδοδοντιάτρου είναι η παροχή υψηλής ποιότητας θεραπείας στους μικρούς αλλά και μεγαλύτερους ασθενείς χωρίς άγχος ή φόβο.

Ασχολείται με την πρόληψη των νοσημάτων του στόματος, την αντιμετώπιση της τερηδόνας και των περιοδοντικών προβλημάτων, του οδοντοφατνιακού τραύματος, των οδοντικών ανωμαλιών, καθώς και την προληπτική και κατασταλτική ορθοδοντική.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

Ο Στοματικός και Γναθοπροσωπικός Χειρουργός, έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές του στην Οδοντιατρική και Ιατρική Σχολή, έχει εξειδικευτεί με τουλάχιστον πέντε χρόνια εκπαίδευσης σε νοσοκομειακό περιβάλλον. Αναλαμβάνει την θεραπεία πολλών νοσημάτων, τραυματισμών και ανωμαλιών των σκληρών και μαλακών ιστών της στοματικής κοιλότητας και της γναθοπροσωπικής περιοχής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ