Καλώς Ήρθατε στο Ιατρείο μας

ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

Ο παιδοδοντίατρος, έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές του στην Οδοντιατρική Σχολή, έχει εξειδικευτεί με τουλάχιστον τριετή εκπαίδευση, στην οδοντιατρική θεραπεία παιδιών. Ασχολείται αποκλειστικά με την περίθαλψη των παιδιών από την προσχολική ηλικία μέχρι και την ενηλικίωση, καθώς και ατόμων με ειδικές ικανότητες. Βασικός στόχος του παιδοδοντιάτρου είναι η παροχή υψηλής ποιότητας οδοντιατρικής θεραπείας στους μικρούς ασθενείς χωρίς άγχος ή φόβο.

Ασχολείται με την πρόληψη, την αντιμετώπιση της τερηδόνας, του τραύματος και των οδοντικών ανωμαλιών, καθώς και την προληπτική ορθοδοντική.

ΣΤΟΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Ο στοματικός και γναθοπροσωπικός χειρουργός, έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές του στην Οδοντιατρική Σχολή, έχει εξειδικευτεί με τουλάχιστον πέντε χρόνια μετεκπαίδευσης σε νοσοκομειακό περιβάλλον. Αναλαμβάνει την θεραπεία πολλών νοσημάτων, τραυματισμών και ελαττωμάτων στο πρόσωπο, τις γνάθους και τους σκληρούς και μαλακούς ιστούς της στοματικής κοιλότητας.

ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

Το ιατρείο Λυγιδάκη ιδρύθηκε το 1985. Βρίσκεται στην τωρινή του τοποθεσία από το 1999. Διαθέτει τρείς πλήρως εξοπλισμένες έδρες σε δύο διαφορετικά δωμάτια. Ο χώρος αναμονής είναι διαμορφωμένος με στόχο την ευχάριστη απασχόληση των παιδιών αλλά και των γονέων.

Το ιατρείο διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας αλλά και τα πιο προηγμένα υλικά, με σκοπό την παροχή της καλύτερης ποιότητας οδοντιατρικής θεραπείας για τους φίλους μας. Βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Αθήνας, στην περιοχή Χίλτον, με πρόσβαση στο μετρό, 150 μέτρα από τη στάση Μέγαρο Μουσικής.

Η Διεύθυνσή μας

Παπαδιαμαντοπούλου 2 & Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας, Hilton, Αθήνα, 16673

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

Δευ-Παρ

14:30 – 21:00

Σαβ-Κυρ

Κλειστά